Advertisements

Bashkimi Europian një hap më afër për të hequr llogaritjen verore dhe dimërore të kohës

Editor

Bashkimi Europian ksa njoftuar se do të propozojë atë që tashmë ishte paralajmruar ,për heqjen e llogaritjes së kohës verore dhe dimërore ,gjegjësisht lëvizjen e akrepave në mars dhe tetor.
BE njoftoi këtë pas një sondazhi në të cilin shumica e evropianëve e kundërshtuan sistemin ekzistues.

Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker tha se miliona njerëz besojnë se llogaritja verore dhe shtoi se ashtu edhe do të jetë, raporton BBC.
Në mënyrë që propozimi i Komisionit të hyjë në fuqi, ndryshimi duhet të mbështetet nga qeveritë e të gjithë 28 anëtarëve të Bashkimit dhe Parlamentit Europian.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

Konsullatat gjermane në vendet e Ballkanit perëndimor, të vërshuara nga aplikantë për viza pune në Gjermani

Gjermani,ekonomia gjermane ka nevojë për fuqi punëtore.Vendet e treta kanë nevojë për vende pune.Vendet e Ballkanit perëndimor edhe ato edhepse nuk janë mu në atë botën e tretë,edhe ato ,sidomos rinia kanë nevojë për punë dhe jetë më të mirë!Prandaj […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close