Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Bashkimi Europian nuk i garanton Serbisë asgjë

Bashkimi europian nuk ka dëshiruar ti garantojë asgjë Serbisë,apo më mirë të themi Vuçiqit i cili ka kërkuar garancion nga Brukseli për t’a pranuar serbinë në radhët e Unionit dri në vitin 2025 nëse arrihet marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizim me Kosovën sepse Çdo gjë varet nga përmbushja e kritereve për anëtarësim.

Kështu është dhënë sot përgjigja nga Brukseli lidhur me kërkesën e kryetarit të Serbisë Aleksandar Vuçiq.Në përgjigjen që lidhur me këtë e ka kërkuar gazeta e Beogradit “danas”, BE ka thënë se sa më parë që Serbia i normalizon marrëdhëniet me Kosovën dhe me kusht që ta zbatojë marrëveshjen, aq më shumë shtohen gjasat që BE ta marrë vendimin politik për anëtarësimin e saj.

 

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close