Advertisements

Çfarë mendonte shkencëtari i madh Isaac Newton,për zotin

Isaac Newton ishte një shkencëtar legjendar, më i njohur për përcaktimin e ligjit të gravitetit.

“Ai ishte i bindur se Zoti i vërtetë është i pranishëm kudo, jo vetëm në formën shpirtërore, por edhe në substancë. Për këtë arsye, ai besonte se kishte një farë grimce hyjnore, një pjesë themelore e materies që do të lejonte transformimin nga gjithçka në gjithçka.hulumtimi i alkimisë për të ishte po aq i rëndësishëm dhe serioze sa shkenca “,shkruan Florian Freistetter,autor i librit “Isaac Newton: The Asshole Who Reinvented The Universe”

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close