Advertisements

Është shtyrë për nesër seanca e Kuvendit të Kosovës e kërkuar nga opozita për rezolutën

Për shkak të mungesës së kuorumit nuk është mbajtur as mbledhja e sotme e thirrur nga opozita për të miratuar një rezolutë të Kuvendit e cila ia ndalon presidentit të bisedojë për kufijtë.
Pas shtyrjes së disa hershme ajo është shtyrë për nesër ora 10.00,me arsyetimin se nuk ishin as ata 51 deputetët të cilët kanë nënshkruar mocionin.

Kryetari i Kuvendit para se ta shtyejë mbledhjen kishte bërë thirrje grupeve parlamentare të pranishëme që ta tregonin kohën e duhur për ta mbajtur seancën.
Nuk ishin të pranishëm,Ramiz Kelmendi si dhe Faton Topalli./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close