Advertisements
 

Komisioni Europian ka propozuar heqjen definitive të lëvizjes së akrepave të orës

Komisioni Europian ka propozuar heqjen e llogaritjes së kohës në atë verore dhe dimërore.Shteteve anëtare i është lënë të vendosin nës duan që llogaritjen ta lënë në atë dimërore apo sipas asaj verore.

Siç thuhet , ligji i propozuar synon të sigurojë që çdo ndryshim të bëhet në një mënyrë të koordinuar ndërmjet vendeve fqinje për të siguruar funksionimin e duhur të tregut të brendshëm dhe për të shmangur fragmentimin që do të ndodhte nëse disa shtete anëtare do të ruanin ndryshimet sezonale në orë, ndërsa të tjerët do ta hiqen.

“Lëvizja e orës duhet të ndalet në vitin 2019. Shtetet anëtare duhet të vendosin nëse qytetarët e tyre do të jetojnë në kohë vere apo dimëri.Kjo është një çështje e subsidiaritetit.Unë pres që Parlamenti dhe Këshilli të ndajnë këtë pozicion dhe të gjejnë një zgjidhje që punon për tregun tonë të brendshëm.Ne po mbarojmë me kohë “, tha Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker në Strasburg.

Loading...
Advertisements

Editor

Next Post

Tomor! o mal i bekuar

Wed Sep 12 , 2018
Tomor! o mal i bekuar, fron i lartë, që rrij Zoti, Pas fesë vjetrë që kishinë shqipëtarëtë qëmoti, Dhe ti Mali-Plak i lartë, që me syt’ e tu ke parë Luftëra të mëdha shumë e punë që kanë ngjarë. O malet’ e Shqipërisë, që mbani kryet përpjetë, Tëmerr e frikë […]
është portal informativo-edukues pa tendencë senzacioni .I themeluar si projekt privat ,për të mbështetur tërë atë potencial krijues artistik,letrar,sportiv,si dhe informimin për aq sa është e mundur objektiv ,mbi gjendjen politiko-ekonomike në trojet shqiptare dhe në botë!
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close