Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Monedha nga ardhmëria ,dëshmi e egzistencës së Universeve paralele!?

Universet paralele, apo multiverset, janë vendi ku një numër i pafund i universeve mund të bashkëjetojnë me atë tonin .. dhe ndërsa ne po jetojmë në të njëjtën kohë, ne, në një univers tjetër po bëjmë diçka tjetër.

Tani ky është një tregues që vjen nga multiversi,
ku një vend ndërtimi në Meksikë, punonjësit ndërkohë që po punonin, ata u penguan me një monedhë të çuditshme.
Ata morën këtë monedhë në Universitet për ta analizuar atë .. dhe këtu janë rezultatet e kësaj analize./Proinformacion.com

 

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close