Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Po ky objekt misterioz në Antarktidë,çfarë është?

Kohëve të fundit ,Antarktida po shkrinë për shkak të ngrohjes globale dhe në sipërfaqe po nxjerr pamje të cilat po habisin njerëzinë!

Google Earth ka gjetur një objekt të çuditshëm në këtë kontinent akulli dhe siç duke askush nuk ia ka idenë se për çkfarë në të vërtetë bëhet fjalë!
Objekti misterioz është zbuluar pas shkrirjes së akullit në Antarktidë dhe mund të ketë mbetur atje për vite, shkruan Miror.

Objekti, i përbërë nga një sërë strukturash ndërtimi në gjatësi prej rreth 1.500 km, ka shkaktuar spekulime të shumta dhe teori konspiracionesh të përdoruesve të internetit.

Shumë prej tyre fillimisht menduan se ishte diçka në lidhje me një nga stacionet kërkimore, pasi dihet se shumë nga to janë në këtë kontinent, por rezulton se ky nuk është rasti.

“Mendova se objekti është përdorur për qëllime kërkimi, por kam shikuar koordinatat dhe kam shikuar në lokacione të shumta për të gjitha stacionet e njohura të kërkimit në Antarktidë dhe më e afërta është ai norvegjez, i cili është 320 km larg”, tha një studiues i veprimtarive paranormale të njohura nën pseudonimin ‘Conspiracy Depot’

 

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close