Advertisements

Presidenti i Serbisë Vuçiq :”Do të shkojë në Kosovë dhe se vizitën do ta filloje mu nga Gazivoda”

Presidenti i Serbisë Vuçiq,pas vendimeve të sotme dhe refuzimit të takohet me Thaçin në Bruksel,ai duke iu drejtuar opinionit serb sonte ka thënë se do të shkojë në Kosovë si dhe më së pari do të shkojë mu në Gazivodë.

I pyetur se çfare dpo të bëjë nëse do tia bëjnë edhe atij sikur ia bënë Gjuriqit,ai tha se nuk e beson se ata do të guxonin ta bënin të njejten..të shohim!

Ai ka thënë në vazhdim se:” Ditët e kaluara ishin të vështira për popullin dhe përfaqësuesit e tij dhe për ne që përfaqësojmë Serbinë në arenën ndërkombëtare”

/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close