Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Projektligjet e qeverisë për FSK-në parashohin kompetenca të reja

Edhe pse nga disa njohës të qeshtjes së FSK-së e kanë pritur me skepsë miratimin e ligjeve të qeverisë për shndrrimin e Forcave të Sigurisë në ushtri,ministri Rrustem Berisha, e ka quajtur lajm të mirë miratimin e pakos së projektligjeve nga ana e Qeverisë, që rregullojnë rolin, funksionin dhe shërbimin e FSK-së.

Berisha ka thënë se me miratimin e këtyre projektlihjeve fillon procesi i transformimit të FSK’së deri në krijimin e rrethanave të përshtatshme për ndryshimet kushtetuese.

Berisha ka bërë me dije se përmes këtyre projektligjeve parashihen kompetenca dhe detyra të reja për FSK-në, por jo edhe ndryshimi i emrit.
Ai ka treguar se do të ketë rritje të numrit të pjesëtarëve të FSK-së nga 2500 në 5000.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close