Advertisements

Qëndrimi i Francës, kundër ndryshimit të kufijve në mes të Kosovës dhe Serbisë, më i fortë se ai i Gjermanisë

Mediat njoftojnë se është presidenti francez ,Macron ai i cili ishtë më i ashpri në kundështimin e çfarë do lloji ndrrimi të kufijve në Ballkanin perëndimor,gjat mbajtjes së konferencës së ambasadorëve.

Prandaj shkruajnë mediat,ky qëndrim merret si më i ashpër se edhe ai i Gjermanisë ndaj mundësisë së ndrrimit të territoreve ,në këtë rast në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Kjo gjithmonë nën arsyetimin e Parisit se çfardolloj ndryshimi kufijsh mund të shkaktojë reaksion zingjiror në rajon ,edhe po të thuhej se kjo eksplicit do të kishte të bënte vetëm me Beogradin dhe Prishtinën,thojnë burimet.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close