Advertisements

Thaçi: Vuçiqi është i mirëseardhur në kosovë sikur unë në Luginë..

Thaçi me rastin e (mos) vizitës së Vuçiqit në Kosovë ka porositur se presidenti serb është i mirëseardhur në Kosovë po aq sa ai do të ishte i mirëseardhur të vizitoje Luginën e Preshevës.

Ai këtë e ka deklaruar nga Brukseli ku sot ishte dashur të vazhdojë dialogu Kosovë-Serbi gjegjësisht Thaçi -Vuçiq,deri te i cili nuk erdhi pasiqë ,Vuçiq kishte vendosur të nderpriste çfardolloj komunikimi me autoritetet e shtetit të Kosovës.

Ka ndodhur edhe më parë të ms kemi takime trilaterale ,dhe më pastaj të komunikojmë përmes zyrtarëve europian,ka thënë Thaçi,duke shtuar se sa i përket vizitës së Vuçiqit në Kosovë :”Ai është i mirëseardhur, pa marrë parasysh programin e vizitës që ai propozo. Nuk ka asgjë të diskutueshme që Presidenti i Serbisë të vizitoje serbët në Kosovë, mu sikur unë që jam i mirëseardhur gjithashtu në Luginën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës “

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close