Advertisements

UFO i madh është xhiruar mbi Oxnard, Kaliforni. më 10 shtator 2018

Loading...

Gjatë shekujve janë paraqitur pamje në forma të ndryshme të cilat konsiderohen si pamje të objekteve të paidentifikuara fluturuese.Sidomos në shekullin e kaluar dhe në këtë aktual ,pamje fake dhe të tilla që nuk u dëshmuan se ishin false kanë vërshuar mediat,që më pastaj të ngjallen debate e shkrime në egzistojnë objekte aliene të cilat fluturojnë qiellin tonë,apo jo.

Edhe një video e shkurtër e cila është publikuar ditëve të fundit pretendon se është xhirim origjinal i një “pjate” fluturuese.
Janë pamje këto që filmuan nga kushëriri i Juan Alvarez ku ne mund të shohim një objekt të madh dhe të ndriçuar me shkëlqim duke qendruar pezull në qiellin e natës.

Pasi mori një xhirim të shpejtë të këtij objekti, njeriu ndaloi së filmuari pasi ajo “gjëja” frikësoi atë , por video u postua në facebook nga kusheriri Juan Alvarez.Vërtetësinë e kësaj vlerësone vet!/Pi

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close