Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Zaev :Duam një zgjidhje që do të garantojë siguri dhe paqe si në Serbi ashtu edhe në Kosovë

Kryeministri i Maqedonisë Zaev ,gjatë takimit me Vuçiqin sot për të diskutuar kalimin kufitar të përbashkët midis Serbisë dhe Maqedonisë në Preshevë ka folur edhe ai për zgjidhjen e problemeve në mes Kosovës dhe Serbisë.

“Maqedonia mbështet një zgjidhje pozitive për Kosovën .Një zgjidhje që do të përmirësojë jetën e serbëve dhe shqiptarëve. Një zgjidhje që do të garantojë siguri dhe paqe si në Serbi edhe në Kosovë .Të gjithë udhëheqësit në rajon të bashkohen për qëllimin e paqes së përbashkët”,ka thënë Zaev në konferencën e përbashkët për media me Vuçiqin ,mbajtur në Preshevë.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close