Advertisements

Doing Business :Kosova më e mirë se Shqipëria,Serbia e Mali i Zi…

Sot është publikuar lista e vendeve të cilat sipas Bankës Botërore i përket rregullimit të mjedisit të tyre të biznesit.

Në listën e publikuar sot ,sa i përket vendeve ballkanike ,Maqedonia është në vendin e dhjetë, Sllovenia është e 40-ta dhe Kosova është 44-ta. Prapa nesh është Serbia në vendin e 48 Mali i Zi në vendin e 50, Kroacia renditet e 58-a, si dhe dy vende të tjera të BE-së – Rumania në 52 dhe Bullgaria në 59.E Shqipëria e 63-ta!

Lista e 10 vendeve të para udhëhiqet nga Zelanda e Re, pasuar nga Singapori, Danimarka, Hong Kongu, Koreja e Jugut, Gjeorgjia, Norvegjia, SHBA, Britania e Madhe dhe Maqedonia tashmë e përmendur./Proinformacion.com

 

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close