Advertisements

Apostolova :E përsëris dhe njëhere, mos jepni data për heqjen e vizave deri në fund të këtij viti.

Nataliya Apostolova,e zyrës së BE-së në Kosovë ka kërkuar edhe njëherë sot që të mos të jepet  data për heqjen e vizave deri në fund të këtij viti.

Apostolova tha se ky është në proces në bërje dhe se sipas saj tash i mbetet shteteve në mënyrë individuale të vendosen për lëvizjen pa viza.

Këto komente ajo i bëri në takimin që ka zhvilluar me  kryetarin e Kuvendit Kadri Veseli në mëngjesin e sotëm me anëtarët e Komisionit për Legjislacion.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close