Advertisements

“Beogradi mund të krrokat sa të dojë, por Kosova u nderua në Turqi.”Këtë shkroi Thaçi për të demantuar,Vuçiqin!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka demantuar homologun e tij serb Aleksandar Vuçiq se gjatë inaugurimit të aeroportit të ri në Stamboll organizatorët kanë hequr flamurin e Kosovës, duke thënë se Beogradi mund të krrokat sa të dojë, por Kosova u nderua në Turqi.

Atë çfarë tha presidenti i serbisë Vuçiq mund ta lexoni këtu: https://proinformacion.com/2018/10/vuciqkerkova-nga-turqit-te-largonin-flamurin-e-kosovesdhe-ata-e-hoqen/

Kështu shkroi Thaçi në Facebook:
“Në Stamboll të Turqisë është nderuar shteti i Kosovës dhe shteti i Shqipërisë. Krenar me respektin që u bëhet shteteve tona. Beogradi le të krrokat sa të dojë”.

Se a mund të quhet ky demantim i asaj ,për çfarë pretendoi Vuçiqi,ju mund ta vlerësoni vet,por me fjalor diplomatik nuk mund të demantohet konkretja,nëse ajo egziston ,vërtetë!/Pi

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close