Advertisements

Ditë të fohta para nesh,si ta ruani volumin e flokut?

Ëndrra e çdo vajze është një flok me volum, por ndonjëherë nëna natyrë thjesht nuk na e mundëson këtë. Ka disa truke të thjeshta që mund të na japin vëllimin të cilin ne dëshirojmë.

 

1. Kur aplikoni një shampo, masazhoni lëkuren e kokës

Kur lani flokët te një floktar, gëzoni një masazh të lehtë të lëkures së kokës . Sigurohuni që ta përdorni këtë trik të vogël në shtëpi me çdo larje të flokëve, pasi kjo përmirëson qarkullimin, e që bënë flokët të duken voluminoze dhe më të fortë.

2. Kini kujdes për flokët ndërsa janë të lagura

Flokët e lagur janë dukshëm më të ndjeshme ndaj thatësisë, kështu që gjatë larjes, i kushtoni vëmendje mënyrës se si i trajtoni ato, mos e fshini ato vrazhdtë me një peshqir dhe kujdesuni se si i krehni.

3. Shmangni ujin e nxehtë

Flokëve tuaja më së miri do t’i përshtatej mirë buzëve tuaja me ujë të vakët. Ujë i nxehtë thanë lëkuren e kokës dhe dëmton rrënjën dhe cilësinë e flokëve, prandaj sigurohuni që të lani flokët me ujë të vakët.

4. Sigurohuni që të përdorni rigjeneruesin

Përdorimi i rigjeneruesit do t’i bëjë flokët tuaj të butë, dhe të duken më shkëlqyese . Nëse dëshironi një volum, mos e kaloni këtë hap kur lani flokët tuaj.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close