Modern technology gives us many things.

Duke filluar nga nesër ,thirrjet ndërkombëtare vetëm përmes +383

Loading...

Sot është  afati i fundit për hyrjen në funksion të plotë  të kodit shtetëror telefonik +383. Prej nesër, të gjitha  thirrjet ndërkombëtare dalëse duhet të bëhen vetëm përmes kodit të ri +383.

Zyrtarë të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve  Elektronike dhe Postare bëjnë të ditur se pas kësaj date do të bëhen inspektime në terren për të parë nëse operatorët telefonik, Vala dhe Ipko, po i përmbahen afatit të caktuar.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close