Advertisements

Kroati , Vlatko Horvat humbi portofolin në Shqipëri,ajo çfarë i ndodhi atij më pastaj është…

Se Shqiptarët janë vërtetë të pasur me manire burrnore burimore që nga lashtësia e tregon edhe një ngjarje që të mahnitë e të cilën e ka përjetuar një kroat me emrin Vlatko nga Rijeka i cili qëndroi në Shqipëri .

Ja çfarë shkruan vet ai për këtë:

Çfarë ndodh kur ju humbni portofolin tuaj në Shqipëri?
Isha në Sarandë me një mik, lam Sarandën dhe sapo hipëm në bordin e anijes Zakynthos në Greqi (pas 5 orësh ngarje) erdhi një mesazh: “Unë e di që kaluat mirë në Sarandë, por nuk duhej të linit një tip kaq të mirë”
Nuk më kishte shkuar mendja se portofoli i plotë më kishte ngelur atje , ai tipi e gjeti atë, më kontaktoi dhe më dërgoi portofolin në Kroaci.
Thash se nuk kishte asnjë shans që ai do të më vinte, por sot arriti portofoli. Të gjitha paratë brenda, dokumentet gjithashtu.
Çdo nder.
Albano Koka, faleminderit shumë!
Dhe po, Shqipëria është e bukur … Dhe shqiptarët janë ekstra

Postimi origjinal në Kroatishte:

Përgatiti dhe përktheu nga kroatishtja Xh,Arifi.Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close