Advertisements

Më 20-21 tetor në München mbahet ‘Java e filmit shqiptar’

Më 20 dhe 21 tetor 2018, duke filluar nga ora 17:00, në INKOMM – “Projektzentrum Interkulturelle Arbeit”-Muenchen,do të mbahet Edicioni i sivjetmë i “Javës së filmit shqiptar” .

Ky aktivitet përfshin përbrenda vetes një bashkëpunimin ndërkulturorë dhe në kuadër të tij, pos shfaqjes së filmave nga autorë të ndryshëm shqiptar, organizohen edhe; debate, diskutime rreth temave të filmave, takime të përbashkëta me bashkatdhetarë dhe producent, bashkëpunime të ndërsjellta, etj.

Ky aktivitet kulturor realizohet për çdo vit në Muenchen, dhe në kuadër të tij, shfaqen filma të ndryshëm të realizuar nga regjisorët shqiptarë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close