Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Mos e ndërprisni terapinë tuaj mjekësore me barna, krye m’ vete

Kur filloni një terapi me barna të cilat ua përshkruan doktori ,ju nuk guxoni që në asnjë mënyrë t’a nderpreni atë krye më vete.

Njoftohet se çdo i teti person i cili e bënë këtë ,do me thënë e ndërpret terapinë përjeton sulm në zemër brenda një muaji pas largimit nga spitali.
Kjo u zbulua nga një studim që përfshinte 1.521 pacientë, dhe u krye nga ekspertë në Qendrën Mjekësore në Denver.

Ndërprerja e njëanshme e terapisë së përshkruar më herët sesa ajo duhet të ndërpritet do të ketë pasoja të rënda shëndetësore, thonë shkencëtarët. Studimi tregoi se çdo teti pacientë kishte një atak në zemër një muaj pas largimit nga spitali.
Shkencëtarët thonë se studimi ka treguar se kjo është për shkak se ata njëanshëm kanë ndalur pirjen e ilaçeve të tyre të përshkruara.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close