Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Një objekt misterioz u gjet sot në brigjet, e Seabrook Island të Kalifornisë Jugore

Një objekt i çuditshëm të cilin valët e kanë nxjerrë në brigjet e Seabrook Island te Kalifornia Jugore ,ka lënë të habitur pjestarët organizatës joprofitable për mbrojtjen e delfinave Lowcountry Marine Mammal Network ,si dhe të tjerët.

Objekti misterioz i madh, cilindrik,dhe më i gjatë se gruaja që qëndron aty pranë. Duket sikur është bërë prej betoni, por organizata shpalli zyrtarisht se nuk ishte një material i fortë.
“Kur e prekni, ti e kupton se është i butë si shkuma,” thanë ata, duke shtuar se “ajo ishte larguar shpejt nga lokacioni me urdhër të zyrtarëve të qytetit”.

Organizata i kërkoi të gjithëve të identifikonin një objekt misterioz dhe mijëra njerëz shprehen dyshime se ishte një anije alien ose një vend për hedhjen e mbeturinave.Por ju shifeni dhe vlersone vet/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close