Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Serbia dhe Spanja serish së bashku protestojnë pavarësinë e Kosovës!

Spanja dhe Serbia serish të bashkuara kundër Kosovës së Pavarur! Delegacioni i Serbisë ka lëshuar Konferencën ndërparlamentare mbi politikën e përbashkët të jashtme dhe të sigurisë të BE-së në Vjenë,në shenjë proteste siç thuhet të prezantimit të Kosovës nga organizatori.
Kësaj proteste i është bashkangjitur edhe delegacioni i Spanjës i cili ka protestuar s’bashku me atë të Serbisë.

Në fakt këtyre shteteve “aleate# sa i përket mosnjohjes së Kosovës u ka penguar flamuri i Kosovës si dhe emëri me të cilën janë paraqitur në këtë konferencë,sepse nuk ia kanë vurë atë yllin e famshëm për ta dalluar se Kosva s’qenkësh shtet sipas ktyre dy delegacioneve të cilat nuk shohin se janë të vetmuara në botën e civilizuar europiane dhe vazhdojnë me politikat e tyre snobe përballë kombeve dhe shteteve të lira!

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close