Advertisements

Thaçi insiston se marrëveshja me Serbinë “zhbllokon” Kosovën

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ,mbrëmë nga Armenia ku po merr pjesë në takimin e vendeve të “Frankofonisë” në Jerevan ka deklaruar për RTK se sipas tij ka marrë mbështetjen se “Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshje obliguese në rrafshin ndërkombëtar.

Ai tha se nga takimet e shumta që ka pasur me liderë të ndryshëm perëndimorë, ka marrë mbështetjen që të bëhen lëvizje konkrete drejt arritjes së marrëveshjes.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close