Advertisements

Trump për rënien e tregjeve :”Fed” është çmendur

Pas rënies së tregjeve globale dhe atyre në wall street ,presidenti amerikan Trump ka reaguar duke u përplasur verbalisht institucionin qendror monetar në SHBA.
Tramp kritikoi politikën e normës së interesit të Fed, duke thënë se Rezerva Federale e SHBA ështe ” çmendur”.

Duke deklaruar se ai nuk është “i lumtur” me Fed, Trmp tha se nuk e kuptonte pse ata vazhdimisht po shtrëngojnë politikën monetare.

“Problemi që kam me Fed është se Fed është çmendur, nuk e di se çfarë ështëproblemi i tyre kur ata vazhdimisht rrisin normat e interesit, është e pakuptimtë.” Arsyeja për rënien në treg sipas mendimit tim qëndron në atë .Fed është çmendur dhe nuk ka asnjë arsye pse ata po e bejne ate. Nuk jam i lumtur per kete, “tha Tramp.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close