Kanella,shpëtimtarja më e mirë nga sezona e virusëve

Jemi në Sezonen e virusëve, prandaj është e rëndësishme të forconi imunitetin tuaj në mënyrë që të mos e kaloni dimrin në shtrat. Një nga zgjidhjet natyrore është kanella antimikrobiale, e cila ka fuqinë për të ndaluar rritjen dhe riprodhimin e baktereve, viruseve dhe kërpudhave.

Studimet tregojnë se shpesh është më efektive se shumica e barnave. Ekspertët erdhën në përfundim se është shumë e fuqishme, sepse është në gjendje të ndalë zhvillimin e një organizmi të rrezikshëm patogjen për deri në 60 ditë. Prandaj ata sugjerojnë që ta vendosni atë në menunë e përditshme, në ngrënie të përditshme. Ju mund ta vendosni atë si një nuancë në ëmbëlsira, ushqimet e kripura dhe pijet frutore.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close