Këto gjëra ndihmojnë imunitetin e fëmijëve tuaj,jo “barnat magjike”….

Doktori rus tha se ju prindër po gaboni kur çdo dobësi shëndetsore tek fëmijët tuaj po ia mveshni ndryshimeve klimatike dhe motit,dhe kishte të drejt!

“Nëse dëshironi që fëmija juaj të mos jetë i sëmurë, nëse dëshironi që ai të përshtatet shpejt dhe lehtë me ndryshimin e kushteve të jetesës dhe rrethanave në ndryshim, atëherë lexoni, jini të interesuar. Mbi të gjitha, mos lejoni që fëmija të jetë tepër i veshur, të mos ushqehet shumë, ta stimuloni aktivitetin e përditshëm fizik dhe të mos e mbani fëmijën në kushte “sterile”. Me fëmijët, kaloni më shumë kohë në ajër të pastër dhe mos u jepni fëmijëve tableta imuniteti ‘magjike’. Para së gjithash, fëmijët kanë nevojë për nënën dhe babanë, “tha doktori Komarovski./Pi

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close