“Alienët kinezë”,misteri i pazgjidhur

Për alienët dhe mundësinë që ata ta kenë vizituar Tokën që në lashtësi është shkruar e raportuar mjaft.

Ka një rast i cili merret si “Alienët e Kinës” i cili edhe sot e kësaj dite ka mbetur mistery.

Në vitin 1938, arkeologu Dr. Chi Pu Tu zbuloi një shpellë të lashtë në Baian-Kara-Ula të Kinës, që përmbante disqe të vegjël 12,000 vjeçare me shkronja të vogla hieroglifike që tregonin historinë e një race aliene antike të quajtur Dropa. Disqet u dorëzuan në Rusi për shqyrtim, por nuk u morën përfundime të tjera./Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close