Maqedoni-U lëshua një urdhërarrest për Nikollai Gruevskin

Autoritetet maqedonase kanë lëshuar një fletëarrest për ish-kryeministrin dhe ish-udhëheqësin e VMRO-DPMNE Nikolai Gruevski.
Ai duhej të lajmrohej për për mbajtje të e dënimit me dy vjet burg.

Gruevski u dënua me dy vjet burg për keqpërdorimin detyres zyrtare dhe blerjes ilegale të një Mercedesi të blinduar .
Fletëarresti u lëshua pas disa përpjekjeve të pasuksesshme për t’i dhënë Gruevskit një vendim gjykate për mbajtjen e dënimit me burg të premten dhe sot, kur skadoi afati, njoftoi media maqedonase.

Nuk ka asnjë informacion rreth asaj se ku është Gruevski, i cili në ndërkohë në disa raste dhe në shumë mënyra kërkoi shtyrjen e mbajtjes së dënimit me burg.
Gruevski, përndryshe, nuk ka një pasaportë dhe është nën masa të posaçme parandaluese, për shkak të gjykimit që po zhvillohen kundër tij.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close