Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Akt fisnik ,katër familje pajtohen pas tetë viteve në hasmëri

ATSH/ Një akt më fisnik dhe burrëror nuk ka mundur të bëhet ndryshe nga ai i sotmi me rastin e shtrirjes së dorës së pajtimit mes familjeve Hoti, Xani e Koca nga Polaci, dhe familjes  Smajli nga Klina e Poshtme.

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari bwn kwtw koment, duke shtuar se ishte i nderuar të jetë i pranishëm në aktin e përqafimit të burrave nga këto dy familje, pas 8 viteve në hasmëri, të cilat nga sot lanë pas vete të gjitha të këqijat dhe shfaqen bindje se si shqiptarë respektojnë tolerancën dhe traditën, e mbi të gjitha treguan se e duam paqen e mirëbesimin.

“Kontribut të jashtëzakonshëm dhe me vetë iniciativë në pajtimin e këtyre katër familjeve, kanë dhënë: Zejnallah Prokshi,  Murat Tahiri,  Shyqeri Musliu e  Shekip Fazliu.  Ky akt na kujton gjithashtu fillimin e pajtimit të gjaqeve nga i ndjeri Anton Çetta, 28 vite më parë. Ta kuptojmë e mos ta harrojmë faktin se liria dhe lumturia e një kombi nuk mund të jenë të plota pa qenë i lumtur vet individi.  Ju familje të nderuara, qofshi faqebardhë”, thotë Jashari.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close