Advertisements

El-Amin, ia bën amin Daçiqit dhe tërheq njohjen e Kosovës nga Union of the Comoros

Ministri jashtëm seb ,Ivica Daçiq pretendon se edhe një shtet e ka tërhequr njohjen e pavarësisë së Kosovës.Është ky një mini – shtet ujdhesë,i quajtur Union of the Comoros,diku përtej Afrikës në Oqeanin Indian,me një përkatësi etnike Afro-Arabe me diku afro 800 mijë banorë.

Sias Daçiqit i cili ka dalë në një konferencë shtypi me ministrin e jashtëm të Comoros,El-Amin,”është ky vendi i dhjetë i cili tërheq njohjen për pavarësinë e Kosovës.”

Përderisa Ministri i jashtëm i Comoros El-Amin tha se “vendi i tij është solidar me Serbinë, sepse dy vendet kanë një problem të ngjashëm kur është fjala për integritetin territorial.”
Ataku kundër sovranitetit dhe ndërkombtaritetit të subjektivitetit të Kosovës vazhdon nga shteti i Serbisë,ndërsa këndej flitet për dialog dhe paqe fqinjësore!Për çfarë dialogu?/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close