Advertisements

“”Ide për një skulpturë”” *Poezi

Astrit N. Mahilaj

Si një skulpturë!
Ulur mbi një gur
Peshkatari plak.
Mjekra e bardhë
Mbështetur mbi
grushtin e that.
Vitet… si dallgët
E kanë nxier në anë
Dallgët shkumojnë,
dhe zgjaten
Sikur duan ta marrin
prapë…

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close