Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Kalifornia po digjet

Ka disa ditë që kur Zjarret shpërthyen në Kaliforni, ato u shpallën më vdekjeprurset në atë shtet të SHBA. Deri tani, të paktën ka 42 viktima, ndërsa zjarrfikësit janë të pafuqishëm.
Sheriff i rrethit të Koni Horne pret që numri i viktimave të rritet, raporton AP.

Zyrtarët aktualisht nuk e dinë numrin e saktë të personave të zhdukur, por pritet që në teren të dërgohen dy ekipe me rreth 150 shpëtimtarësh.

Zjarri shpërtheu të enjten, javën e kaluar dhe fuqia e zjarrit tregohet nga fakti se zjarrfikësit ishin të pafuqishëm për ta parandaluar atë nga shkatërrimi i qytetit të Peradise.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close