Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Kështu i kundërvihet State departmenti Amerikan ,lobimit të Daçiqit kundër pavarësisë së Kosovës nëpër botë ..

Ministri i punëve të jashtme i Serbisë Daçiq ka planifikuar vizita nëpër botë gjatë të cilave ai lobon për mosnjohje të pavarësisë së Kosovës dhe tërheqjen e njohjeve egzistuese.
Mediat njoftojnë se kësaj nuk i ka qëndruar duarkryq administrata e Shteteve të bashkuara e cila në prag të mbërritjes së Daçiq në Grenada, javën e kaluar, vendeve të Karaibeve iu dhanë “udhëzime” nga Departamenti i Shtetit për atë se cilën pozitë duhej marrë.Kjo do të thotë se mbështetja i jepet Kosovës.

Në këto udhëzime , thuhet se Kosova është një shtet i pavarur që vazhdon të përparojë, ndërsa njohjet shtesë të Kosovës kontribuojnë në stabilitetin në Evropë.

“Ne inkurajojmë qeverinë tuaj që të konfirmojë fuqishëm njohjen e Kosovës si një anëtare e plotë e bashkësisë ndërkombëtare. Pas shpalljes së pavarësisë në vitin 2008, më shumë se 100 anëtarë të OKB-së e kanë njohur Kosovën dhe vazhdon të përparojë si një demokraci e pavarur dhe multietnike. , dhe izolimi i Kosovës dhe qytetarëve të saj është një recetë për paqëndrueshmërinë “, janë vetëm disa nga sugjerimet që sipas njoftimeve janë gjetur në një shënim drejtuar vendeve të këtij rajoni, në të cilën ishte shënuar edhe data e saktë e qëndrimit të ministrit të jashtëm serb në Karaibe./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close