Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Kryetari i Bujanocit Shaip Kamberi (PVD) ,kërkon që të përjashtohen prodhimet nga Lugina nga masat mbrojtëse të vendosura nga Qeveria e Kosovës

 Kryetari  i Komunës  së Bujanocit Shaip Kamberi (PVD) ,kërkon që të përjashtohen prodhimet nga Lugina nga masat mbrojtëse të vendosura nga Qeveria e Kosovës.Ja shkrimi:

*Pas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, për vendosjen e masave mbrojtëse ndaj produkteve që vijnë nga Serbia, kryetari i Komunës së Bujanocit,Shaip Kamberi  kërkon nga Kryeministri dhe Qeveria e Republikës së Kosovës, përjashtimin nga këto masa të prodhuesëve dhe produkteve që në Kosovë eksportohen nga Lugina e Preshevës.

Prodhuesi shqiptar i Luginës së Preshevës nuk ka mundësi tjetër tregu të plasimit të produkteve të veta, por si treg të vetëm ka tregun e Kosovës.

/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close