Advertisements

Kuvendi i Kosovës,01.11.20018 – Seanca e jashtëzakonshme vazhdon

Kuvendi i Kosovës vazhdon sot me seancën e zakonshme :

Rendi i ditës:

Votimi i rezolutës nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Pas përfundimit të kësaj pike, Kuvendi do të vazhdojë punimet me seancat e parapara për ditën e djeshme.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close