Advertisements

Kuvendi nuk e ka miratuar rezolutën kundër idesë së presidentit Thaçi për “korrigjimin e kufijve”

Edhe pse kishte deputetë të mjaftueshëm në sallë Kuvendi i Kosovës në seancën e jashtëzakonshme nuk e ka miratuar rezolutën kundër idesë së presidentit Hashim Thaçi për “korrigjimin e kufijve” .

Kuvendi i Kosovës në seancën e jashtëzakonshme nuk e ka miratuar rezolutën kundër idesë së presidentit Hashim Thaçi për “korrigjimin e kufijve”

Pas kësaj deptuetë të LDK-së dhe Vetëvendosjes e kanë lëshuar sallën.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close