Advertisements

Mjeku “braktis” Gjermaninë për Shqipërinë

/ATSH/-Janë të shumtë mjekët shqiptarë të diplomuar jashtë vendit, të cilët po vendosin të rikthehen në Shqipëri për të kontribuar në shërbimin cilësor në sistemin shëndetësorë.

Një ndër to është Nikolin Koliqi i cili ka ushtruar profesionin e tij si mjek në Gjermani për 3 vite.

Ndërkaq, ai është rikthyer  në Shqipëri dhe aktualisht punon si pediatër në qendrën shëndetësore nr. 4 në Tiranë.

Disa nga mjekët që janë rikthyer janë Bianka Shima, Martin Mano e shumë të tjerë ndërsa ministria e Shëndetësisë ka inkurajuar rikthimin e tyre, për të dhënë ndihmesën e tyre në shëndetësinë Shqiptare.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close