Advertisements

Ndërmarrjet publike në gjendje të keqe financiare

Kryetarja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, Sala Berisha-Shala, tha se ndërmarrjet publike në Kosovë janë në gjendje jo të mirë financiare.

“Ne kemi obligim të miratojmë ligje të mira dhe funksionale edhe për ndërmarrjet publike. Edhe për ‘Trepçën”, që dikur ishte gjigant ekonomik i Kosovës “, tha ajo në emisionin “Subvencion”, të RTK-së të udhëhequr nga Behxhet Begu.

Sipas saj duhet të jemi vetëdijshëm se Kosova ka kaluar në tranzicion. “Kemi defekte dhe duhet të ndërrojmë qasje që Kosova të ketë ndërmarrje profitabile publike”, tha ajo./Rtklive

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close