Advertisements

Ndërmarrjet shoqërore tani u janë kthyer në kompetencë komunave me shumicë serbe!

Siç ka njoftuar nëpërmes një komunikate Lista Serbe, të cilin e përcjellin mediet lokale serbe në veri të Mitrovicës, ndërmarrjet shoqërore tani u janë kthyer në kompetencë komunave me shumicë serbe!

Goran Rakiq, nëpërmes një komunikate për media në veri ka thënë “se është ndaluar privatizimi, i cili ekonomikisht dhe politikisht ka rrezikuar mbetjen e popullit serb në Kosovë”, ndërsa ndërmarrjet u janë kthyer në kompetencë komunave me shumicë serbe.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close