Advertisements

N’kthizë t’dreqit

 


Me pasë kanë i miri
T’kish marrë m’sysh yllsia
Po ti je nji rrotë n’bisht të kohës
Që ban historinë të kthehet m’rapsht
Ti pe lunë horen
 n’kthizë të dreqit
Pa u kujtu
Për klithmen nga gremina
Për thonjtë t’ue grrithë gurin
Dhe për flokët që u’ shkulen nga gishtat e përgjakun
Ta them ty vjerrur n’brina të dreqit!!!

/Xhelil Arifi /Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close