Advertisements

Qentë mund të nuhasin gjëra të pabesueshme

Qentë janë nuhatës të shkëlqyer,nuhasin gjëra të pabesueshme.Ja disa nga ato çfarë mund të nuhasin ata:

Gjuetarë të insekteve të neveritshme

A keni parë ndonjëherë kacabujt apo disa nga insektet më të neveritshme që sillen përreth shtëpisë? Ato krijesa me të vërtetë të tmerrshme? Nëse keni probleme me këto insekte, ju mund ta ftoni lirshëm qenin tuaj për të ndihmuar. Kompanitë që merren me shkatërrimin e këtyre bubave kanë filluar trajnimin e qenve për të gjetur këto parazitë dhe për t’i larguar ato nga shtëpia juaj përgjithmonë.

Zbulimi i kancerit

Është vërtetuar shkencërisht se kancerogjenët në të vërtetë kanë erën e tyre. Kjo aromë e çuditshme më së shpeshti vjen nga fryma. Ky zbulim njerëzve gjithsesi mund tu ndihmojë zbulimin e kancerit në një fazë të hershme, sepse disa qen janë të trajnuar që sapo ndiejnë erën të alarmojnë njerëzit se diçka është në rregull me shëndetin e tij.

Probleme me sheqer

Qentë janë në gjendje të zbulojnë, duke përdorur shqisën e tyre të jashtëzakonshme , kur niveli i sheqerit në gjakun e një personi bëhet jashtëzakonisht i ulët. Ky talent i qenit posaçërisht mund të ndihmojë fëmijët me diabet kur prindërit nuk janë me ta dhe kur askush nuk i mbikëqyr ata. për këtë këtu është qeni.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close