Advertisements

Ragmi Mustafa zgjidhet kryetar të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginë

Ragmi Mustafa është zgjedhur për kryetar të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginë Preshevës .

Mustafa ka mposhtur të gjithë kandidatët tjerë shqiptarë duke mbledhur 4 mijë e 719 vota në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Pas tij është kandidati i Alternativës për Ndryshim, Arbër Pajazitim me 3 mijë e 741 vota, ndërsa Sali Salihu i Partisë Demokratike ka marrë 2 mijë e 323 vota.

Rreth 36 mijë votues shqiptarë, në 55 vendvotime të Preshevës, Bujanocit e Medvegjës, patën rastin të votojnë kandidatët e tyre për Asamblenë e Këshillit Nacional Shqiptar.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close