Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Shqiptarët e Tuzit, “Titon” e zëvendësojnë me Flamurin kombëtar

Tuzi ka filluar të zgjohet dhe të rikthejë kursin drejt eleminimit të simboleve të huaja nga trojet shqiptare.

Një mbishkrim me emrin e Titos i cili gjendej në kodër të Deçiqit që nga viti i largët 1946 ishte larguar nga aty.Të shtunën ai ishte rinovuar nga siç thuhet “Të rinjtë e Partisë demokrate socialiste”.
mirpo më pas ai mbishkrim është rihequr nga shqiptarët për t’u zëvendësuar me një flamur të madh shqiptar.

Pas kësaj njoftohet nga mediat se në këtë komunë me shumicë shqiptare në orët e pasditës ishte shtuar prania e policisë së Malit të Zi./Pi

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close