Advertisements

Sot në Gjilan është bërë promovimi i librave trilogji *Gjergjat në drita përkrenaresh të autorit Avni Dehari

Sot në ambientet e Bibliotekës së qytetit të Gjilanit “Fan S.Noli”par një auditoriumi që kishte mbushur sallën është bërë promovimi i trilogjisë së librave *Gjergjat në drita përkrenaresh të autoritAvni Dehari,një profesori dhe aktivisti të njohur të qeshtjes kombëtare.

Fajlimin kryesor për vepren eka mbajtur Nevzat Isufi kryetari degës së Vetëvendosjes në Gjilan.Ndërsa në fund ka folur edhe vet autori.

Për portalin tonë është prononcuar autori z.Dehari i cili kathënë se kjo trilogji e cila në fakt i dedikohet moshës më të re ,është pritur mirë nga të gjithë kudo që është promovuar duke filluar nga trojet shqiptare në Ballkan r deri në diasporë.

“Jam shumë i kënaqur me interesimin,që nga Shkupi,Prishtina,Tirana e gjithandej në diasporë.Çka mund të shtojë është ajo që u harrua të përmendej gjatë expozeve promovuese,se kjo trilogji është shpërndarë falas gjithandej nëpër shkollat ku mësohet shqip,që nga këtu e deri në Bujanoc e Medvegjë,gjë e cila më bën krenar”,ka shtuar Avni Dehari./Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close