Advertisements

Tiranë-25 shërbime konsullore tërësisht online

ATSH/ 25 shërbime konsullore tashmë mund të merren tërësisht online dokumenti mund të merret me postë, duke reduktuar kështu kohën dhe kostot.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme publikoi sot listën e dokumenteve që mund të merren online.

Kështu, shtetasit shqiptarë mund të përfitojnë përmes shërbimeve online të gjitha llojet e vërtetimeve të gjendjes civile, legalizimet e dokumenteve të huaja, përkthimet dhe lejet e kalimit.

“Reduktim i kohës dhe kostos. Tashmë nuk vini ju tek ne, por vijmë ne tek ju”, nënvizon MEPJ.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close