Figaro :”Brnabiq i kërcënohet Kosovës me intervenim”

“Figaro” francez ka shkruar për deklarimin e kryeministres së Serbisë Ana brnabiq se “eventualisht nese formohet Ushtria e Kosovës ,do të mund të shkaktonte intervenimin e Serbisë”,duke shtuar se ajo këtë e bën me arsyetimin se kinse “Serbia frikohet se një ushtri e tillë mund të përdorej për të shpërngulur pakicën serbe nga Kosova”

Duke iu referuar ekspertëve të paidentifikuar, gazeta franceze tha se një ndërhyrje e tillë nuk ka gjasa të ndodhë duke marrë parasyshë planet e Serbisë për t’u bashkuar me Bashkimin Evropian dhe vlerëson se “kryeministri ndoshta po përpiqet të fitojë simpatinë e nacionalistëve”.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close