Advertisements

Cilat janë ato vende ku qytetarët e Kosovës mund të udhëtojnë pa viza?

Qytetarët e Kosovës tani për tani nuk kanë ndonjë zgjedhje të madhe udhëtimi pa viza .Ata as në kontinentin ne tyre nuk kanë mundësi të udhëtojnë lirshëm pa viza me përjashtim të dis avendeve ,fqinje dhe të pa “rëndësishme për ta.Janë gjithsejt 48 vende që ua mundësojnë kosovarëve të udhëtojnë pa viza .

Po në cilat vende mund kosovarët të udhëtojnë pa viza ,ose ti marrin ato sapo të arrijnë në vendin e caktuar:

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close