Advertisements

Ferat Shala,një fotografi nga koha e luftës çlirimtare

Luftëtari dhe Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Ferat Shala, ka publikuar një fotografi nga koha e luftës çlirimtare, së bashku me disa gazetarë.

“Mirëmëngjesi! Sot po sjellë edhe një fotografi tjetër nga koha e angazhimit tim në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Në foto unë së bashku me Zenel Kastratin, Sherif Krasniqin dhe Martin Çunin (gazetarë dhe reporter i luftës i Radios ‘Kosova e lirë’).
Fotografia është realizuar në zonat e luftës ne Drenicë ne pranverën e hershme të vitit 1999”, ka shkruar Shala në llogarinë e vet në “Facebook”.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close