Advertisements

Serbia pretendon :”Madagaskari tërhoqi njohjen e Kosovës”

Sipas ministrisë së punëve të jashtme të Serbisë,Madagaskari është vendi i 12 -të që ka “tërhequr” njohjen e Kosovës!

Po ashtu sipas kësaj ministrie Republika e Madagaskarit e ka njoftuar me shkrim Ministrinë e punëve të jashtme të Serbisë për “tërheqjen e njohjes”

E ka komentuar e dhe shefi i kësaj ministrie Ivica Daçiq i cili agjensisë serbe Tanjug i ka thënë :”Ne morëm një shënim nga Ministria e Punëve të Jashtme të Madagaskarit, duke na informuar se më 5 dhjetor Republika e

Madagaskarit lëshoi një vendim për tërheqjen e njohjes së Kosovës”.
Është “tërheqja e fundit nga disa të tjera” kryesisht vende afrikane dhe të vogla oqeanike për të cilat pretendon Serbia se janë bërë,të cilën gjë ndodhë e demantojnë zyrtarë nga ministria e jashtme e Kosovës!

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close